Bedrijfsleven

Klaar voor elk project

Bij installatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel zakelijke opdrachtgevers als de overheid, is het belangrijk dat de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten en strikt volgens afspraak en planning worden opgeleverd. 

Piet Butter BV houdt met een vast team van installateurs de verschillende disciplines in eigen hand. Hierdoor kunnen we optimaal controle uitoefenen op de kosten en de gevraagde kwaliteit. Tevens bent u als opdrachtgever verzekerd van continuïteit bij het installatieproces, eventueel in combinatie met bouwwerkzaamheden. We beschikken over ruime ervaring bij de realisatie van grotere projecten, of complexe installaties en nodigen u graag uit om samen met ons een nieuw installatieproject aan te gaan.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installallaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentrums en scholen. Wij zijn   KIWA KvINL en VCA gecertifiseerd.   Volg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Edisonstraat 8
1131 KA Volendam
Tel. 0299 365135
Email: info@uwloodgieter.nl

© Copyright 2019 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl | Privacy policy