Bedrijfsleven

Klaar voor elk project

Bij installatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw (voor zowel zakelijke opdrachtgevers als de overheid) is het belangrijk dat de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten en geheel volgens afspraak worden opgeleverd. 

Met een vast team van installateurs heeft Piet Butter BV de verschillende disciplines in eigen hand. Hierdoor kunnen we optimaal controle uitoefenen op de kosten en de kwaliteit. U bent als opdrachtgever verzekerd van continuïteit tijdens het installatieproces, eventueel in combinatie met bouwwerkzaamheden. We beschikken over ruime ervaring bij de realisatie van grotere projecten of complexe installaties en nodigen u graag uit om een nieuw installatieproject aan te gaan.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl