Consumenten

We komen graag bij u thuis

Al 40 jaar helpen we woningbezitters bij werkzaamheden als het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, een probleem aan de riolering, de installatie van een complete badkamer of bij de aanleg van nieuwe leidingen en radiatoren bij een verbouwing. Welke klus het ook betreft, u wilt er zeker van zijn dat werkzaamheden op gebied van water, gas en warmte op een veilige, vlotte en vakkundige wijze worden uitgevoerd. En bovendien tegen een goede prijs.

Piet Butter is daarom uw aanspreekpunt. Met onze jarenlange ervaring bij mensen thuis weten we de overlast voor uw huishouden tot een minimum te beperken. Ons team van vakmensen is volledig op elkaar ingespeeld en met onze lange en aantoonbare staat van dienst bent u ervan verzekerd dat alle afgesproken werkzaamheden professioneel en binnen de planning worden uitgevoerd. Voor iedere klus, bel ons gerust.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2022 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl