CV Ketels

CV Ketels

Een aangenaam verwarmd huis wanneer u maar wilt en altijd warm water uit de kraan. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat er iets misgaat en de CV- of combiketel u in de steek laat. 
Piet Butter heeft 40 jaar ervaring op het gebied van verwarmingstechniek. Wij zijn meer dan alleen een leverancier van CV-ketels; we komen langs en maken een transmissieberekening op basis van uw verwarmingsbehoefte, de inhoud van het pand, isolatiewaarde en mate van beglazing. Zo komen we tot de beste verwarmingsoplossing tegen de scherpste prijs, afgestemd op uw specifieke behoefte. Ook duurzame technieken op basis van zonne-energie en aardwarmte kunnen we als optie voor u meenemen in de mogelijkheden.

Een cv-ketel is dag in dag uit aan het werk. Net als uw auto heeft uw cv-ketel ook regelmatig onderhoud nodig. Wij adviseren u daarom om elk jaar uw cv-ketel te laten schoonmaken door een gecertificeerde installateur. Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het helpt ook met energie besparen: een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en is daardoor energiezuiniger. Dit kan een verschil maken tot 10% van uw totale verbruik. 

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl