Onderhoud

Onderhoud

Waar het uw ketel en/of gasinstallatie betreft, verlangt uw verzekering een verplichte jaarlijkse controle door een Uneto-erkend installatiebedrijf. Maar ook voor de door ons geinstalleerde industriële installaties en luchtbehandelingsystemen verzorgen we graag het onderhoud.

Om gebruik te maken van onze particuliere onderhoudsdienst, neemt u een jaarabonnement op uw (gas)apparaat. Onze inspectie- en onderhoudsprocedure betaalt zich uit in een blijvend optimale conditie van uw gasapparaat. Hierbij maakt het niet hoe lang we bezig zijn, desnoods de hele dag. Met een CV-plus abonnement bijvoorbeeld betaalt u alleen de abonnementskosten en de eventueel te vervangen onderdelen. Met een Totaalabonnement komen wij urgente problemen direct kosteloos verhelpen, 24 uur per dag (eventuele materiaalkosten uitgezonderd). De prijs van het jaarabonnement is afhankelijk van de installatie en het abonnement dat u wenst.

Let op! Onze particuliere onderhoudsdienst heeft een sericegebied van 10 km rond Purmerend. Als u buiten ons service gebied woont kan uw aanvraag worden afgewezen.

 


Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl