Bespaar tot 10% energie, met cv-ketel onderhoud

Bespaar tot 10% energie, met cv-ketel onderhoud

13-01-2016

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer in volle gang. De sportschoolabonnementen worden weer actief gebruikt en u bent waarschijnlijk al aan het kijken in welk warm oord u tijdens de bouwvak wilt vertoeven. Maar heeft u ook al gedacht aan het schoonmaken van uw cv-ketel?

Een cv-ketel is dag in dag uit aan het werk. Net als uw auto heeft uw cv-ketel ook regelmatig onderhoud nodig. Wij adviseren daarom dat u elk jaar uw cv-ketel laat schoonmaken door een gecertificeerde installateur.

Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Het helpt energie besparen: een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en is daardoor energiezuiniger. Dit kan een verschil maken tot 10%.

Onderhoud zorgt ook voor veiligheid. Er zijn zelfs brandverzekeringen die regelmatig onderhoud van de cv-ketel verplichten. Een vuile verwarmingsketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide. Bovendien zorgt regelmatig onderhoud voor verlenging van de levensduur van je cv-ketel.

Mocht u meer willen weten over uw cv-ketel, ons onderhoud, of heeft u andere vragen? U kunt ons altijd even bellen op 0299 365135  of mailen naar info@uwloodgieter.nl.

Hartelijke groet,

Winfried Koning
Piet Butter BV

Bron: Abel Ponger

 

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl