Geld en energie besparen met een warmtepomp?

Geld en energie besparen met een warmtepomp?

04-03-2016

Veel mensen gaan al een stuk bewuster om met energie en vooral de warmtepomp is momenteel erg in trek. De Europese Unie heeft de wens dat in 2020 het grootste deel van Nederland gebruik maakt van een deze effectieve energiebron en heeft er zelfs subsidie voor vrijgemaakt.

Wat is een warmtepomp?
Een warmtepomp is een van de meest duurzame warmtebronnen en is geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Het onttrekt energie uit de buitenlucht, dat zich opwaardeert tot bruikbare warmte voor vloerverwarmingen, radiatoren en warmwaterboilers. De pomp heeft een binnen- en buitenunit, en een grondbron is niet altijd noodzakelijk. Het is een onuitputtelijk systeem, dat zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C nog warmte uit de buitenlucht haalt.

Het enige wat nodig is, is elektriciteit om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul, wat energiezuinig is en u hierdoor bespaart op uw energiekosten. Bovendien kunnen particulieren en ondernemers in veel gevallen subsidies of belastingvoordeel aanvragen. Wij kunnen kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Mocht u meer willen weten over warmtepompen, of heeft u andere vragen? U kunt ons altijd even bellen op 0299 365135 of mailen naar info@uwloodgieter.nl.

Hartelijke groet,

Winfried Koning
Piet Butter BV

Bron: Abel Ponger

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2022 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl