VACATURE: ALLROUND LOODGIETER

VACATURE: ALLROUND LOODGIETER

10-01-2016

Wil jij deel uitmaken van een geweldig team, ben je creatief met je handen en heb je ook nog technisch inzicht? Wij zijn dan op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een leuke collega, uit de omgeving Edam-Volendam, die minimaal twee jaar ervaring heeft met loodgieterswerk, centrale verwarmingsinstallaties, dakdekkerswerk en/of zinkwerk. Wij leiden je verder op om jouw talent tot uiting te brengen en de beste te worden in ons vak. Wij  bieden je een baan waarbij je aan verschillende mooie projecten kan werken en je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren wij tientallen installatieprojecten, uiteenlopend van woning tot kantorencomplex, van fabriek tot winkelcentrum, maar ook renovaties van de mooiste hotels en huizen. Onze professionaliteit komt tot uiting doordat wij het beste talent in huis hebben, passie hebben voor het vak en hiermee gezamenlijk de mooiste projecten realiseren. Ook zijn wij in het bezit van diverse certificeringen en een jarenlange lijst van afgeronde projecten voor diverse markten.

Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen over de functie, neem dan gerust contact met ons op.
Wij kijken uit naar jou als nieuw teamlid.

Solliciteren kan via:
Piet Butter BV                                                           
T.a.v:  Winfried Koning
Edisonstraat 8                                                           
1131 KA  Volendam
Tel:     06 2322 8073
wkoning@uwloodgieter.nl
www.uwloodgieter.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Edisonstraat 8
1131 KA Volendam
Tel. 0299 365135
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2020 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl