Historie

Historie

Loodgietersbedrijf Piet Butter BV is opgericht in 1965. De acht volledig uitgeruste bedrijfswagens rijden naar projecten door heel Nederland, met de focus op de Randstad, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Sinds 2011 voeren wij ook projecten uit in Duitsland en Marokko.

De kracht van het bedrijf is de drang om onszelf steeds weer te onderscheiden in kennis en kwaliteit. Voortdurende bijscholing staat daarom hoog bij ons in het vaandel. Professionaliteit wordt onderstreept door certificeringen als KOMO-INSTAL en VCA en aansluiting bij branchevereniging UNETO-VNI. Als Erkend leerbedrijf kent Piet Butter BV een aangename mix van jong en oud. Een bewuste keuze, want er wordt veel belang gehecht aan het doorgeven van kennis en ervaring aan nieuw, jong talent.

Eind 2018 is Piet Butter overgenomen door de Rijvo groep uit Purmerend. Het team, sindsdien onder leiding van Winfried Koning, krijgt dankzij deze overname de ondersteuning van een grotere organisatie en kan blijven doen waar zij goed in zijn. Begin 2021 is Piet Butter verhuisd van Volendam naar Purmerend, om zo de samenwerking met Rijvo verder te professionaliseren.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2022 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl