Badkamer Totaalplan

Realiseren van badkamerjuweeltjes

Een van onze favoriete specialiteiten is het realiseren van badkamers. Hierbij kunt u denken aan designsanitair met regendouches, bubbelbaden en stoomdouches, zodat u elke dag het gevoel heeft dat u in een vijfsterren hotel logeert. Met technologische innovaties en stijlvolle sanitairproducten zijn er talloze mogelijkheden. Omdat er nogal wat disciplines nodig zijn bij de installatie en afwerking van uw badkamer, zorgen wij voor deskundige uitvoering van alle benodigde werkzaamheden. Ons portfolio is inmiddels gevuld met een aantal spraakmakende badkamers, waaronder die van het prestigieuze hotel The Dylan, maar ook Hotel Toren en Apollo Museum Hotel in Amsterdam. 

Ons moederbedrijf Rijvo beschikt over een prachtige showroom met talloze exclusieve badkamerideeën. Samen met u wordt een persoonlijke badkamerplan vakkundig voor u uitgestippeld. Kom eens langs om de ongekende mogelijkheden te bekijken, of maak een afspraak met een van de adviseurs van Rijvo.

 

 

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl