Centrale Verwarming

Veilig, comfortabel en energiezuinig genieten van warmte

Een aangenaam verwarmd huis wanneer u maar wilt en altijd warm water uit de kraan. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Tot er iets misgaat en de CV- of combiketel u in de steek laat.

Piet Butter heeft 40 jaar ervaring op gebied van verwarmingstechniek. Wij zijn meer dan een leverancier van een CV-ketel. We komen langs en maken een transmissieberekening op basis van uw verwarmingsbehoefte, de inhoud van het pand, isolatiewaarde en mate van beglazing. Zo komen we tot de beste verwarmingsoplossing tegen de scherpste prijs, afgestemd op uw specifieke behoefte. Ook duurzame technieken op basis van zonne-energie en aardwarmte kunnen we als optie voor u meenemen in de mogelijkheden.

Bekijk hier onze abonnementen en prijzen voor CV-onderhoud.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl