Energiebesparingstechniek

Goed voor u en het milieu

Energiebesparing krijgt tegenwoordig veel aandacht. Toch is het niet nieuw. Piet Butter installeert al jaren WKO-installaties (warmte-koude opslag) in de utiliteitsbouw en bij grotere woonhuizen. Wij ontwerpen specifieke installaties zodat we verschillende technieken kunnen combineren om uw energiegebruik te koppelen aan duurzame oplossingen, zowel in bestaande- als nieuwe situaties. 

Een school, een bedrijfspand, een kantoor, een winkelcomplex of een woning; toepassen van energiebesparingstechniek is altijd maatwerk. Vooraf maken we een nauwkeurige berekening, die een helder inzicht geeft in de kosten en niet te vergeten de besparing die het u oplevert. Bovendien komt u vaak in aanmerking voor subsidie wanneer u kiest voor een duurzame oplossing. Om zeker te zijn van een optimaal gebruik hiervan regelen wij de aanvraagprocedure voor u.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl