Gasleiding

Gasleiding

Gaslekken en gasexplosies duiken regelmatig op in het nieuws. Dat onderstreept nog maar eens het belang om uw gasleidingnetwerk aan te laten leggen door een gecertificeerd en betrouwbaar bedrijf als Piet Butter. Naast woningbouw hebben we ons door de jaren heen gespecialiseerd in het aanleggen van gasleidingnetwerken bij grote, uitdagende projecten. Een voorbeeld hiervan is de aanleg van een gasvoorziening voor een visrokerij van 1800 kW.

Voor ieder openbaar-, bedrijfs-, of woningbouwproject zijn wij inzetbaar, zowel bij nieuwbouw als renovatie. We controleren of ontwerpen de gasinstallatie, we vervangen leidingen, leggen nieuwe leidingen aan en voor ingebruikname testen we het systeem uitgebreid op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten. Kortom, met Piet Butter bent u verzekerd van een veilig gasleidingnetwerk.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl