Industriele installatie

Industriele installatie

Piet Butter ontwerpt, berekent, monteert en onderhoudt industriële installaties. Door uitgekiende meet- en regeltechniek kunnen we het hele energievraagstuk optimaal beheersbaar maken. Met een goed ontwerp en dito uitvoering levert de ingeregelde installatie de controle die u wenst, zonder onnodig energieverbruik. 

Ook voor het ontwerpen en installeren van persluchtinstallaties treft u bij ons de juiste vakmensen. Met de inzet van een pneumatisch systeem drijft u motoren, machines en gereedschappen aan, blaast u onderdelen schoon of pompt u banden op. We zorgen voor de inzet van de juiste compressoren en de aanleg van een professioneel en praktisch leidingnetwerk. Uw persluchtinstallatie op maat sluit aan bij uw gebruiksintensiteit en eventuele toekomstige uitbreidingsmogelijkheden. 

Voor grootwaterverbruikers als zwembaden, wasstraten of voedingsproducenten kunnen we een bronwaterinstallatie aanleggen. We hebben alle expertise in huis voor het boren, filteren van water en het inrichten van de installatie. In de meeste gevallen is een melding van de bronwateronttrekking noodzakelijk. Soms moet er een vergunning verleend worden. Uiteraard kan Piet Butter dan ook het papierwerk voor u verzorgen.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl