Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Een gezond binnenklimaat is belangrijk. In een ruimte waar gewerkt, gewoond of gesport wordt ontstaan allerlei verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Een te vochtige omgeving is bijvoorbeeld een ideale voedingsbodem voor de groei van huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Een te droge omgeving zorgt voor geirriteerde luchtwegen en droge ogen/huid, wat uiteindelijk zelfs tot vermoeidheid en uitdroging kan leiden. Ook kunnen er schadelijke dampen vrijkomen uit gebruikte bouwmaterialen. De oplossing is eenvoudig: zorg voor voldoende ventilatie.

Bij de aanleg van een luchtbehandelingsysteem gaat het steeds om de vraag hoe de lucht kan worden ingeblazen, afgezogen en eventueel kan worden voorverwarmd. Piet Butter is thuis in de technieken en mogelijkheden die de meest adequate luchtbehandeling in uw situatie mogelijk maakt. Of het nu om een woning, een school of een ziekenhuis gaat; wij beschikken over een ruime ervaring, opgedaan in uiteenlopende projecten.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl