Lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerk

Om hemelwater buitenshuis te houden wordt lood- en zinkwerk toegepast. Onder deze noemer valt, behalve lood en zink, ook koper onder de toegepaste materialen. De montage en verwerking vereisen het nodige vakmanschap. Bij Piet Butter kunt u terecht voor alle vernieuwingen of plaatsingen van afwerkingen aan kerktorens, zinken felsdaken, losanges van zink en afwerkingen van daken of erkers. Tevens plaatsen wij goten, kilgoten en afvoerbuizen in zink, koper, polyester en pvc.

Een bijzonder renovatieproject was het vervangen van het loodwerk van de Montelbaans Toren in Amsterdam en de Noorder kerk in Amsterdam.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Volume 6
1446 WJ Purmerend
Tel: 0299 36 51 35
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2021 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl