Onderhoudsdienst

Onderhoudsdienst

Waar het uw ketel en/of gasinstallatie betreft, verlangt uw verzekering een verplichte jaarlijkse controle door een Uneto-erkend installatiebedrijf. Maar ook voor de door ons geinstalleerde industriële installaties en luchtbehandelingsystemen verzorgen we graag het onderhoud.

Om gebruik te maken van onze onderhoudsdienst, neemt u een jaarabonnement op uw gasapparaat. Onze vaststaande inspectie- en onderhoudsprocedure betaalt zich uit in een blijvend optimale conditie van uw gasapparaat. Hierbij maakt het niet hoe lang we bezig zijn, desnoods de hele dag. U betaalt alleen de abonnementskosten en de eventueel te vervangen onderdelen. Tevens bent u met een jaarabonnement gedekt bij tussentijdse problemen aan de installatie. We komen direct langs om het probleem kosteloos te herstellen (eventuele materiaalkosten uitgezonderd). De prijs van het jaarabonnement is afhankelijk van de installatie. U kunt ons hiervoor het beste even contact opnemen: 0299-36 51 35.

Over Piet Butter

Piet Butter BV is een veelzijdig loodgieter- en installatiebedrijf, thuis in de allernieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Ieder jaar realiseren we tientallen projecten, uiteenlopend van badkamers voor woningen, tot complexe installaties voor kantoren, fabrieken, winkelcentra en scholen. Wij zijn  KIWA KvINL en VCA gecertificeerdVolg ook onze Facebook-pagina voor de laatste updates.

Contact

Piet Butter BV
Edisonstraat 8
1131 KA Volendam
Tel. 0299 365135
Email: info@pietbutter.nl


Algemene voorwaarden zakelijk
Algemene voorwaarden consumenten
Privacy policy

© Copyright 2020 - Piet Butter / Realisatie Studioweb.nl